Το κατάστημα μας

Το κατάστημα the little boudoir έρχεται να σας παρουσιάσει ένα φιλόξενο χώρο γεμάτο μεράκι και φαντασία, αγάπη και δημιουργικότητα για το χειροποίητο κόσμημα και το γυναικείο αξεσουάρ. Φύλλα μετάλλου από αρζαντο και αλπακά κοσμούν το χώρο μας με σφυρήλατα φύλλα, καρδιές, ομπρέλες, πεταλούδες και ακανόνιστα μοτιφ,σε περίτεχνα σχέδια που στέκουν άλλοτε μόνα τους και άλλοτε διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους.

Πολύχρωμοι αχάτες, ίασπις, χαλαζίες, λαβες, αβεντουρινες, αμαζονιτες, γεωλιθους ακατέργαστους με ανοιχτούς πόρους, κρυστάλλους, δαλματίας, οψιδιανός καπνιάς και νιφας, νεφρίτες, απολιθώματα, κοράλλια και μαργαριτάρια, φιλντισι και λαμπραδοριτες. Αβεντουρινες, τουρμαλινες, τυρκουάζ και χαολιτες, αιματιτες και λάπις λάζουλι, μαλαχιτες και μάτι της τίγρης έρχονται να μας δώσουν μοναδικές ενέργειες μέσα από μια σειρά κοσμημάτων δεμένα σε ορείχαλκους, ντιζες και αλυσίδες με ευφάνταστες τεχνοτροπίες που δημιουργούν μια σειρά χειροποίητων συλλόγων έτοιμες να εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του χειροποίητου κοσμήματος.

Πολύχρωμα μεταξωτά κουκούλια Σουφλίου σε συνθέσεις με μέταλλα και ορειχάλκινα μοτιφ. Ξύλινα βραχιόλια και κολιέ. Κεραμικά στοιχεία και πολύχρωμα δέρματα έρχονται να παρουσιάσουν στον επισκέπτη μια ποικιλία δώρων για κάθε γούστο.

Τσάντες χειρός ώμου, σακίδια, χιαστί και πορτοφόλια. Ζώνες κάθε είδους,μαντήλια, εσάρπες και φουλαρια της εταιρείας DOCA έρχονται να εμπλουτίσουν την ποικιλία μας προσφέροντας γυναικεία αξεσουάρ μοναδικής αισθητικής και ποιότητας στους επισκέπτες μας.